3 минутно четиво |

 

“Какво е да бъдеш…?” — прочети повече за денят на хора като теб, от всякакви възрасти и професии.  Нека чуем какви ги мислите Вие!


 

  • За какво става въпрос?

“Какво е да бъдеш…?” е нов проект на нашия сайт и организация.

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Искаме да чуем какви ги мислите Вие! Без значение дали обвързвате личността си повече с професията, опитът си, с някое хоби или променящо живота събитие. Изпратете ни това, което бихте искали света да знае за Вашата история.”[/pullquote]


 

  • Кога?

Проектът ще бъде обявен публично на 08 май 2016г., неделя.
Публикуването на материали ще започне най-рано от 09 май 2016г., понеделник.
Все още няма дата за прекратяване на проекта.


 

  • Защо?

Типична човешка черта е да се опитваме да анализираме останалите по това, което виждаме, и да разказваме истории за нашия и чуждия живот, за това как сме преодоляли трудности, как ни е сполучил късметът и как изглежда всичко, погледнато след време. Не е тайна, че често в ежедневието си говорим за останалите по-снисходително и по-осъдително, отколкото говорим за самите себе си. Тяхното облекло, парите, с които изглежда разполагат, уменията, които изглеждат прекалено лесни и ненужно високо платени, безработицата, която приписваме повече на мързел и безотговорност. Рядко оставяме самите хора да разкажат историята си, знаейки, че поне за малко няма да бъдат игнорирани или осъждани.


 

  • Какво?

Затова тук ще публикуваме Вашите истории, анонимно и както Вие ги виждате. Целта не е някой да бъде прав, а както в литературата, да бъде открит и да не взима себе си прекалено насериозно. А ние като читатели, нека бъдем човечни и прочетем с интерес разказите за чуждия живот, с разбиране и като в книга, осъзнавайки, че не е наша работа да променяме чуждия живот, да поучаваме или да осъждаме. Нашите анонимни автори Ви подаряват нещо безценно – истории за човешки опит, успех и провал.


 

  • Как?

Искаш да публикуваш своята история?

Изпратете ни я (1) като лично съобщение до нашата Facebook страница (тукили (2) чрез формата за контакти по-долу. Всички истории ще бъдат публикувани и разпространявани анонимно или под псевдоним. Всеки автор би могъл да разкрие самоличността си по свое желание в коментарите под публикацията.


 

[contact-form][contact-field label=’Псевдоним’ type=’name’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Давате ли своето разрешение да редактираме текстът така, че да не съдържа детайли, разкриващи Вашата самоличност?’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’Разрешавам.,Не разрешавам – публикувайте в оригинал на моя отговорност.’/][contact-field label=’Разкажи какви ги мислиш? Няма ограничение за максималната дължина на твоята история, но нека бъде поне 300 думи. ‘ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


 

  • Авторски публикации

Прочетете всички, публикувани досега тук.


 

  • Нашите партньори и читатели могат да използват следните рекламни материали свободно

thanksteach!

kakvo-e-da-bydesh

 

 

 


Инициативата е вдъхновена от подобни публикации в Reddit и The Guardian.